Wat is er in de omgeving te doen?Flevo Landschap en Natuurpark Lelystad
Er op uit in de terreinen van het Flevo-landschap. Wat dacht u van een vaartocht door Natuurpark Lelystad, een rugzakroute door het woeste Wilgenbos bij Almere of een rondwandeling over het voormalige Zuiderzee-eiland Schokland. Dit en nog veel meer, is mogelijk bij Het Flevo-landschap.
lees verder op de website van het Flevolandschap>>
Staatsbosbeheer
Over de natuurgebieden van Staatsbosbeheer, waaronder "De nieuwe wildernis"; de Oostvaardersplassen.

lees verder op de website van Staatsbosbeheer>>
Dolfinarium in Harderwijk
Het Dolfinarium in Harderwijk is het enige dolfinarium in Nederland. Het werd geopend in 1965. In 2006 trok het Dolfinarium meer dan 800.000 bezoekers. De dolfijnen zijn er ondergebracht in grote zoutwaterbassins en worden onder andere getraind om shows te geven.
lees verder op de website van het Dolfinarium>>
Walibi World
Beleef een onvergetelijk dagje uit! Met spectaculaire achtbanen, spetterende attracties, spannende shows en Walibi Land speciaal voor de allerkleinste bezoekers. Het themapark Walibi World biedt jong en oud een onvergetelijk dagje uit.
lees verder op de website van Walibi World>>
Bataviawerf Lelystad
De Bataviawerf is behalve scheepswerf en museum ook een plek waar mensen werkervaring kunnen opdoen.

lees verder op de website van de Bataviawerf>>
Aviodrome Vliegveld Lelystad
Een dagje in de wolken? Kom naar het Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad, het luchtvaartavontuur voor de hele familie! Het Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart-themapark en het gehele jaar geopend.
lees verder op de website van het Aviodrome>>
Sprookjeswonderland Enkhuizen
Beleef de betovering van dit familiepark!

lees verder op de website van Sprookjeswonderland>>
Flevonice
Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De 3-kilometer lange kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En in het Ice Funpark met Super Glijbaan en Krabbelbaan leven kinderen zich de hele dag uit!

lees verder op de website van Flevonice>>
Zuiderzeemuseum
Museum met o.a. oude ambachten en zeevaart rond 1900

lees verder op de website van het Zuiderzeemuseum>>Orchideeënhoeve
In de Orchideeënhoeve staat een tropische wereldreis op u te wachten! Laat u meevoeren langs verre werelddelen en ontdek de wondere wereld van vlinders, orchideeën en papegaaien.
lees verder op de website van de Orchideeënhoeve>>
Ampie's berg, Een stukje Oostenrijk op de Veluwe.
Meer dan 1000 soorten verschillende bloemen en planten, watervallen, klaterende beken en hoogteverschillen van maar liefst 15 meter.
lees verder op de website van Ampiesberg>>
Beeldentuin Garderen
Showterrein met meer dan 4000 beelden, vogelbaden, bloem-potten en andere decoratieve elementen voor de tuin. Daarnaast ook zeer fraaie zandsculpturen.
lees verder op de website van Beeldentuin Garderen>>
Leisureworld
De kunstijsbaan in Dronten met een ijsoppervlakte van 8.500 m2 biedt ruim baan voor zowel kinderen, recreanten en de geroutineerde schaatser. Voor de de beginnende schaatser en de jeugd op hockey- en kunstschaatsen is het middenterrein ideaal.
lees verder op de website van Leisureworld>>
VR Experience Lelystad
Bij ons op de locatie in Lelystad bieden wij ruimte om de wereld van VR te komen ervaren. Je kunt bij ons een bril huren voor een uur of anderhalf om zo de VR wereld te gaan verkennen. Uiteraard doe je dit niet alleen en wordt je vakkundig bijgestaan door 1 van onze professionals.
lees verder op de website van VR Experience Lelystad>>
Batavia Stad Lelystad
Batavia Stad, bij Lelystad, is factory outlet shoppen in stijl. Alle grote merken laten zich er van hun beste kant zien. Wie van mode houdt komt naar Batavia Stad. Gebouwd op grote merken. Zeven dagen per week geopend.
lees verder op de website van Bataviastad>>
Dorhout Mees
Dorhout Mees biedt een keur aan activiteiten zoal golfen, Quad rijden en kleiduiven schieten. De tijd die u wilt besteden kan variëren van een uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel, kortom: de locatie bij uitstek!
lees verder op de website van Dorhout Mees>>
Hardersplaza Karting
Indoorkarting Harders Plaza! De kick van het karten kunt u hier beleven! Met meer dan 50 km per uur wegracen over het strakke asfalt. In 1997 waren zij één van de eerste Indoorkartcentra van Nederland!
lees verder op de website van Hardersplaza Karting>>
Harderwold Golf- en Bosresort
Recreatiegolf Harderwold is u graag van dienst. Uw golfuitrusting staat klaar en uw instructeur gereed om u snel wegwijs te maken. Plezier verzekerd, zowel voor degene die voor het eerst een "golfclub" in de hand neemt als voor de wat meer gevorderde speler.
lees verder op de website van Harderwold>>
Schokland
Schokland, eiland op het droge, is een UNESCO Werelderfgoed. Schokland biedt u een unieke combinatie van cultuurhistorie en natuur. Schokland staat ook symbool voor het Nederlandse leven met het water. Kom kijken en ervaar hoe het leven vroeger was en wat er nu is.
lees verder op de website van Schokland>>Museum Nieuwland Lelystad
Nieuw Land vertelt het verhaal van de grootste polder ter wereld in vaste en tijdelijke tentoonstellingen, een studiecentrum, evenementen en educatieve programma's.

lees verder op de website van Nieuwland Erfgoed>>
Zwaluwhoeve Sauna en Beautycentrum
Stap binnen in een wereld van ontspanning en genieten. De Zwaluwhoeve biedt u alle faciliteiten om een dagje heerlijk tot uzelf te komen in een warme ambiance. Direct bij binnenkomst merkt u al dat GENIETEN in ons resort met hoofdletters wordt geschreven.
lees verder op de website van de Zwaluwhoeve>>
Dagje uit op de Eemhof
De ideale locatie voor een dagje zwemmen, een gezellig familiefeestje of een personeelsuitje! Lekker shoppen op de Market Square, even uitblazen op een terrasje, samen spetteren in de Aqua Mundo of bowlen in de Action Factory? Het kan allemaal. En nog veel meer.
lees verder op de website van de Eemhof>>
Dronten
In de gemeente Dronten zijn duizenden hectaren bos en beplanting aangelegd. In die bossen rijgen zich ruiter-, fiets- en wandelpaden aan een. Langs de randmeren met vele stranden liggen kampeerterreinen, bungalowparken, jachthavens en uitgestrekte terreinen voor dagrecreanten.
lees verder op de website van VVV Dronten>>
Elburg
Elburg, een middeleeuws vestingstadje aan de voormalige Zuiderzee, is het bezoeken zeker waard.


lees verder op de website van VVV Elburg>>
Harderwijk
Harderwijk is een mooi stadje dat aan het water en op de Veluwe gelegen is. Op cultureel en recreatief gebied is er verbazingwekkend veel te doen.
lees verder op de website van Harderwijk>>of
lees verder op de website van VVV Harderwijk>>
Kampen
Bezoek deze prachtige stad aan de monding van de IJssel.


lees verder op de website van Kampen>>


© 2016 MvR